Tarieven De Gastouderjurist.

 

Het eerste contact is kosteloos. Het is hierbij mogelijk een moment af te spreken waarop De Gastouderjurist. jou belt. De Gastouderjurist. zal na, en indien mogelijk al tijdens, dit contact aangeven wat zij voor je zou kunnen doen.

 

Wil je een afspraak met De Gastouderjurist.? Dat kan uiteraard. Een eerste afspraak kost 75 euro, incl. btw. De locatie wordt in overleg afgesproken. De Gastouderjuristneemt tijdens deze afspraak de tijd om naar je verhaal te luisteren.

 

Na het eerste contact, en eventueel een eerste afspraak, zit je, behalve aan de kosten voor de afspraak, nergens aan vast. 

Wil je hierna verder zaken doen met De Gastouderjurist.  dan worden duidelijke afspraken gemaakt over wat De Gastouderjurist. voor je kan doen en wat de bijbehorende kosten zullen zijn. 

 

Omdat De Gastouderjurist. geen chique, duur kantoor heeft en geen andere onnodige dure zaken hoeft te bekostigen, hoeft De Gastouderjurist. geen uurtarieven van honderden euro's te rekenen. Daarnaast houdt De Gastouderjurist. er rekening mee dat veel gastouders geen duizenden euro's aan juridische hulp kunnen besteden.

 

De Gastouderjurist. rekent een uurtarief van 65 euro incl. btw. Ben je gastouder en kun je aantonen dat je geregistreerd staat in het LRK? Dan geldt een uurtarief van 55 euro, incl. btw. 

Wil je een maximumbedrag of een totaalbedrag afspreken? Dat is, in overleg, mogelijk. 

 

 

'Kleine' en korte vragen

Naast 'grote' of uitgebreide vragen waarvan meteen duidelijk is dat ze ingewikkeld zijn en/ of beantwoording en behandeling ervan tijd zal kosten, komen bij De Gastouderjurist. ook veel vragen binnen die 'kort' of 'klein' lijken. De Gastouderjurist. beantwoordt deze vragen natuurlijk ook graag. Omdat het beantwoorden hiervan nu eenmaal ook tijd kost en omdat veel vragen bij nader inzien anders of ingewikkelder zijn dan ze in eerste instantie leken, wordt ook voor de beantwoording van deze vragen een factuur gestuurd. Dit zal dan uiteraard altijd duidelijk worden aangegeven in de eerste (kosteloze) reactie. Dit klinkt voor velen gelukkig logisch. Helaas is het nodig gebleken dit nog eens te benadrukken. Het kan best zo zijn dat er zo nu en dan een vraag tussen zit die zo beantwoord kan of zal worden, maar in principe geldt het bovenstaande. 

   

 

 

Wil je meer weten? Neem, vrijblijvend, contact op!